Search

Novo ruho Omladinskih banaka – nije šala!

Program Omladinske banke uspješno sprovodimo od 2008. godine i iza sebe imamo izvanredne rezultate. Ove godine smo odlučili ne samo da se „presvučemo u novo ruho“, već i da se okušamo u novim poduhvatima. Od 15.04.2015. godine imate priliku da se prijavite za učešće na on line kursevima koji predstavljaju prvu fazu Zone društvenog poduzetništva.

Nakon uspješno završenih kurseva, najbolji omladinci i omladinke će biti pozvani na inovacijski turnir gdje se takmiče za sredstva za omladinsku akciju u svojoj zajednici. Do početka programa pratite i brojač koji se nalazi na našoj straniciwww.omladinskabanka.ba koji se puni i pokazuje iznos fonda za omladinske akcije.

Kada sprovedu omladinske akcije, pozivamo ponovo najbolje na Biznis inovacijski turnir gdje će dobiti priliku za podsticaj i pokretanje vlastitog društvenog biznisa. Omladinci i omladinke koji prođu ovaj proces postaju naši Alumni, nova generacija mladih društvenih poduzetnika i poduzetnica koji predstavljaju uzor za nadolazeće generacije.

Mnogo uzbudljivih novina je pred nama i jako smo uzbuđeni i nestrpljivi da prvi omladinci i prve omladinke uđu u Zonu. Sve što treba za početak da uradite jeste da između 15.04. i 15.05.2015. godine ispunite vašu registraciju za učešće na on line kursevima na našoj web stranici. Pri samoj registraciji dobiti ćete više podataka o samom procesu registracije i narednim koracima, ali naravno, ako imate neke nedoumice možete nas kontaktirati putem kontaktaob@mozaik.ba. Čekamo vas!

(omladinskabanka.ba)

ob

Druge objave u kategoriji