Search

Obuka: Finansijsko-administrativni asistent

Imate potrebu i želju da se praktično osposobite i za kratko vrijeme savladate sve vještine finansijsko-administrativnih poslova koje su Vam do sada predstavljale nepoznanicu?

Prijavite se do 05.09.2016. godine i prođite kvalitetnu, jedinstvenu i certifikovanu obuku, kroz koju ćete za samo mjesec dana savladati sljedeće: – Prijem i rukovođenje internom i eksternom dokumentacijom, – Elektronsko bankarstvo,izvodi i knjiženja, – Blagajničko poslovanje, – Elektronska priprema izvještaja o toku gotovine za konkretan period, – Obračun plata zaposlenih, – Cash Flow prihodi i rashodi, KUF I KIF, – Sastavljanje ugovora o radu, – Vođenje HR evidencije, – Specifičnosti administracije određenih djelatnosti i organizacija (praktični primjeri). Cilj obuke : – Osposobiti polaznike za praktičnu primjenu navedenih finansijsko-administrativnih poslova te podići efikasnost i kvalitet na konkretnom radnom mjestu u organizaciji; – Polaznike kvalitetno pripremiti za završni test koji se polaže nakon odslušane obuke;

Nakon položenog testa polaznici će dobiti certifikat o završenoj obuci.

buka će se održati 10. i 11.09.2016. godine sa početkom u 10:00 h u prostorijama Privredne komore Kantona Sarajevo. Još samo nekoliko slobodnih mjesta, požurite!

Druge objave u kategoriji