Search

Poduzetnici iz IMPAKT inkubatora poslovnih ideja #HerojiGeneracije

Projekat Challenge bigbang je platforma koja prepoznaje nove lidere među mladima, predstavlja i ističe inspirativne zvijezde iz komšiluka (susjedstva). Odnosi se na prezentaciju  uspješnih lidera mladih (#HEROJIGENERACIJE), kreiranje novih „roll-modela“ u javnosti TK. BIGBANG GENERACIJA je nova generacija mladih lidera koji postižu rezultate ali i inspirišu druge da krenu putem razvoja i napretka.

Radio Kameleon drugu godinu za redom implemetira projekat BIGBANG Challenge koji ima za cilj da promoviše uspješne mlade ljude sa područja Tuzlanskog kantona koji predstavljaju uzore svojim vršnjacima u istrajnosti, motiviranosti i rezultatima.

Investicijska fondacija Impakt je i ove godine nominirala je nekoliko učesnika IMPAKT inkubatora poslovnih ideja sa područja Tuzlanskog kantona za ovu prestižnu nagradu.

U kategoriji Poduzetništvo i start up nominovani su:

Mair Kifić, vlasnik agencije GravBrothers, Banovići

Edin Dedić, vlasnik preduzeća Turbo team d.o.o. Doboj Istok

Melisa Softić, vlasnica bredna ROSA prirodna kozmetika, Kladanj

Emina Mujić Mulalić, vlasnica obrta TAMAM, Doboj Istok

U kategoriji Umjetnost i nauka nominovan je:

Samid Velagić, Teočak

Cilj nominacije učesnika iz IMPAKT inkubatora poslovnih ideja je promocija ovih mladih ljudi koji svojim proizvodima i uslugama obogaćuju i unapređuju kvalitet života  u njihovim lokalnim zajednicima i ujedno predstavljaju uzor svima mladim ljudima da je uz trud i zalaganje moguće iskoristiti prilike iz okruženja i raditi ono što volite.

Pozivamo vas da pročitate inspirativne biografije nših poduzetnika i pružite im podršku glasanjem.

Profile poduzetnika možete posjetiti kliom na njihova imena i nazive biznisa, a više informacija o projektu pronaći na: www.bigbang.kameleon.ba

Druge objave u kategoriji