Search

Pogledajte šta smo ove sedmice radili na Inkubatoru poslovnih ideja!

Tokom sedmice vrijedno smo radili sa učesnicima IMPAKT Inkubatora poslovnih ideja u Travniku, Tomislavgradu, Kaknju, Banovićima, Srebreniku, a u Čeliću smo mlade i ambiciozne preduzetnike uveli u poslovni svijet.

Motivisani dobrim rezultatima testova o vještinama potrebnim za preduzetništvo, naši su učesnici u ovoj sedmici pisali koncepte poslovnih ideja, radili početno istraživanje tržišta, te su definirali proizvode, potrebne materijale i dobavljače.

Tokom vikenda nastavit ćemo vrijedno raditi sa učesnicima u Srebreniku.

U narednoj sedmici učesnike očekuju zanimljiva predavanja iz oblasti marketinga i prodaje. Razgovarat ćemo o tradicionalnim načinima oglašavanja, guerilla marketingu, kao i savremenim načinima oglašavanja, društvenim mrežama i influence marketingu. Naredna sedmica u Kladnju će biti u znaku početka, jer izvrsna ekipa očekuje našu ekspertizu, kako bismo zajedno krenuli u izgradnju poslovnih poduhvata.

Ne zaboravite da u svakom trenutku imamo nekoliko otvorenih javnih poziva, pa se za IMPAKT Inkubator poslovnih ideja možete prijaviti ukoliko ste iz Bihaća, Novog Sarajeva, Doboj Istoka ili Konjica!!!

Stay tunned, možda pronađete nešto što i vas interesuje.

Druge objave u kategoriji