Search

Preduzetnici YEP Inkubatora poslovnih ideja na OREA Art Marketu 16. juna

U okviru saradnje između Projekta zapošljavanja mladih (YEP) kojeg podržava Vlada Švicarske i kreatora prve online platforme za promociju i prodaju domaćih rukotvorina OREA, na OREA Art Marketu koji se održava 16.06.2019. godine u Botaničkom vrtu Zemaljskog muzeja, učešće će uzeti i 11 preduzetnika iz YEP inkubatora poslovnih ideja čija djelatnost se odnosi na domaće rukotvorine.

Leži Beg, BAMBA, Kloko, Pupi Bags, Elvira Bags, Bueno, i Funky Guerilla samo su neki od brendova proizvoda koje će posjetioci marketa imati priliku vidjeti u okviru zasebnog YEP preduzetničkog kutka. Cilj ove aktivnosti jeste doprinos umrežavanju, promociji i uspostavi novih poslovnih kontakata preduzetnika iz YEP inkubatora poslovnih ideja sa ostalim prisutnim preduzetnicima ali i drugim relevantnim akterima, što će doprinijeti jačanju uslova za dalji razvoj njihovog poslovanja.

U sklopu saradnje sa predstavnicima OREA-e, biti će omogućeno i članstvo preduzetnicima za predstavljanje na OREA platformi, kao i određeni vid mentorstva kroz savjete vezane za određivanje cijene, plasiranja na vanjsko trziste, promociju i dr.

Druge objave u kategoriji