Search

Promocija novog Portala Zavoda za zapošljavanje RS

Sutra će se na Palama održati zvanična promocija novog Portala Zavoda za zapošljavanje RS.

Novi Portal Zavoda za zapošljavanje RS je napravljen uz tehničku podršku Projekta zapošljavanja mladih u BiH. U izradi portala su korištene najsavremenije tehnologije, a Portal je u potpunosti orjentisan na poslodavce i nezaposlene.

Nezaposleni će imati mogućnost da, osim standardnih oglasa za poslove koji se objavljuju na Portalu Zavoda, dobiju na uvid i oglase koji se objavljuju u dnevnim novinama, ali i one koje poslodavci objavljuju putem privatnih agencija za zapošljavanje – Posao.ba i Agencije Spektar.

Novi portal Zavoda za zapošljavanje RS ima za cilj otaranje novog kanala za komunikaciju sa poslodavcima, koji će im biti dostupan 7 dana u sedmici, 24 sata dnevno. S ciljem zaštite vjerodostojnosti komunikacije i objavljenih informacija, te razmjenjenih dokumenata, poslodavci se trebaju registrovati.

Registracija je besplatna, a registrovani poslodavci mogu: objaviti besplatno oglas na portalu, objaviti besplatno oglas u dnevnim novinama, obezbjediti objavu oglasa na oglasnim pločama Zavoda širom RS, Klubu za traženje posla, centrima za informsanje i savjetovanje, objaviti besplatno profil kompanije na portalu, ostaviti komentar, postaviti pitanje, dati sugestiju za unaprjeđenje usluga, ili preuzeti obrasce Zavoda.

Ovo je još jedna usluga koju Zavod za zapošljavanje RS poboljšava u sveukupnoj reformi, a sve sa ciljem da pruži usluge koje su zaista neophodne nezaposlenim licima, ali i poslodavcima.

Druge objave u kategoriji