Search

Radni vikend za uposlenike Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske: Uvodna obuka za filijale Doboj i Istočno Sarajevo

Danas počinje zadnji ciklus uvodnih obuka za uposlenike Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske koja se paralelno organizuje za uposlenike filijale Doboj i Istočno Sarajevo. Nakon završetka ovog ciklusa obuka, predstavnici svakog biroa iz Republike Srpske su imali priliku da se upoznaju sa novim modelom rada i da stečeno znanje prenesu svojim kolegama u matičnim biroima.

Obuke vode iskusni treneri koji su ujedno i uposlenici Zavoda za zapošljavanje Repbulike Srpske gđe. Sandra Kovačević i Snežana Elez i gdin. Mladen Vrećo uz podršku predstavnika Projekta zapošljavanja mladih YEP.

Zamjenica direktora gđa. Gordana Latinović se u uvodnom dijelu obratila svim prisutnima i istakla značajnost i opredjeljenost menadžmenta za uvođenje promjena i novih metoda rada.

Uvod u obuku je obavio gdin Ranko Markuš rukovodioc Projekta zapošljavanja mladih YEP i istakao da je cilj cijelokupne reforme da efikasnije i efektivnije pružamo usluge svim klijentima i na taj način će svi uposlenici raditi na poboljšanju imidža Zavoda.

 

Druge objave u kategoriji