Search

Reformski paket: Sastanak šefova biroa Filijale Istočno Sarajevo

Nakon Doboja, Prijedora i Banja Luke danas je održan sastanak u Palama a sa ciljem izrade kataloga infrastrukturnog stanja za sve biroe Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske, kako bi na stručan i objektivan način moglil planiranja ulaganja u infrastrukturu. 

Sastanku su prisustvovali predstavnici biroa Višegrad, Trnovo, Rogatica, Sokolac, Han Pijesak, Pale i Istočno Novo Sarajevo. 

Cilj snimanja stanja infrastrukture je da se identificiraju tehničke i infrastrukturne potrebe za adekvatnom primjenom svih usluga za klijente Zavoda. Podsjećanja radi, nove metode rada u Zavodu za zapošljavanje Republike Srpske su uvedene testno kroz Ogledni biro Doboj 2013.godine, da bi se zatim novi model rada uveo u sve biroe Zavoda. 

Ključni princip kojim se projektni tim vodi u ovoj aktivnosti jeste osigurati jednake uslove u svim biroima, a što će ove aktivnosti obilaska svih filijala svakako pokazati i ukazati Zavodu kada i gdje da planira resurse.  Infrastrukturna podrška se realizuje u skladu sa grafičkim standardima ove institucije čime se standardizira vizuelni identitet biroa za zapošljavanje.

Druge objave u kategoriji