Search

Reformski paket: Tehnička podrška uspostavi Kluba za traženje posla u Birou Istočna Ilidža

Danas je, u birou Istočna Ilidža izvršena primopredaja informatičke opreme koja je namijenjena aktivnostima Kluba za traženje posla Istočna Ilidža a čija se uspostava očekuje u predstojećem periodu. 

Podsjećamo, biro Istočna Ilidža je prethodno preselio na novu lokaciju, u moderno opremljene prostorije koje zadovoljavaju standarde i uslove neophodne za adekvatnu i efikasnu primjenu novog modela rada – pružanje kvalitetnih savjetodavnih usluga ali i efikasno evidentičarsko poslovanje.

  

Pored navednog planirana je i uspostava odnosno puštanje u funkciju Kluba za traženje posla čime će se proširiti lista aktivnih klubova za traženje posla koji djeluju u Zavodu za zapošljavanje Republike Srpske na ukupno njih 11. U narednih mjesec dana očekuje se aktivacija Kluba.   

Ova vrsta podrške samo je jedna u nizu aktivnosti koje su obuhvaćene investicijskim planom a kako smo i ranije izvještavali, planiranim investicijskim aktivnostima biti će obuhvaćeno ukupno 11 biro/filijala Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske (Bratunac, Šekovići, Derventa, Trnovo, Banjaluka, Prijedor, Foča, Laktaši, Istočna Ilidža). 

 

Druge objave u kategoriji