Search

Retrospektiva IMPAKT sedmice…

Juni je u Investicijskoj fondaciji IMPAKT započeo radno! Naš tim neumorno je radio sa učesnicima ovogodišnjeg Inkubatora u Travniku, Tomislavgradu, Čeliću, Kladnju, Srebreniku, Banovićima i Kaknju. Početak novog mjeseca sa sobom je donio i nove početke, kao što je saradnja sa Fondacijom Mozaik i potpisivanje ugovora sa Općinom Stari Grad Sarajevo.

Naše radionice su interaktivne, a svakodnevno se trudimo uvoditi novitete i učesnike animirati. Djelić atmosfere sa radionica možete pronaći u galeriji.

U narednom periodu očekuje nas odabir učesnika IMPAKT Inkubatora u Bihaću i Novom Sarajevu, a već smo počeli sa pripremama za obuku u Konjicu.

Odabir i selekcija novih učesnika na jednoj i priprema učesnika za finalnu prezentaciju na drugoj strani su dvije krajnosti između kojih svakodnevno balansiramo. Svi članovi IMPAKT porodice znaju da naša podrška i mentorstvo ne prestaju sa završetkom obuke i to je jedan od razloga što u dnevne aktivnosti uspijemo ubaciti i sastanke sa poduzetnicima. Često im treba savjet i ideja za poduzimanje narednih koraka, ali ponekad nas i pozovu samo kako bi nam pokazali ostvareni uspjeh i na naša lica izmamili najiskreniji osmijeh.

Ukoliko ste i vi zainteresovani za učešće na našoj preduzetničkoj obuci, pratite nas na društvenim mrežama i prvi saznajte kada počinjemo sa poduzetničkom obukom baš u vašem gradu.

Druge objave u kategoriji