Search

Sedmica u fondaciji IMPAKT.

Dvadesetčetvrtu sedmicu 2021. godine proveli smo u radu sa sudionicima IMPAKT Inkubatora poslovnih ideja širom Bosne i Hercegovine. Zajedno smo vrijedno radili na kreaciji biznis planova, kako bismo ideje pretvorili u djela, a snove u stvarnost. U Travniku, Čeliću, Srebreniku i Tomislavgradu sudionike smo pripremali za finalni pithc – odnosno prezentaciju poslovne ideje, a u Kladnju i Novom Sarajevo vrijedno smo radili na razvoju marketinških strategija. Sada već poznati “elevator pitch” jedna je od najzanimljivijih aktivnosti i ona koja sudionike oslobodi straha od javnog nastupa.

Suradnju s lokalnim zajednicama nastojimo proširiti, pa smo zbog toga ove sedmice potpisali Ugovor s Gradom Zenica. Javni poziv za učešće u IMPAKT Inkubatoru poslovnih ideja Zenica uskoro će biti otvoren. Javni poziv u Brčkom otvoren je još samo nekoliko dana, te koristimo ovu priliku da sve zainteresirane pozovemo da sa nama podijele svoje ideje.

U narednoj sedmici snimamo uspješne priče u lijepoj Krajini, a u Bihaću i obuku privodimo kraju. Sudionici Inkubatora će imati priliku da nauče sve o financijama. Polako, ali sigurno dolazi i dana kada će naši sudionici trebati dostaviti kompletirane biznis planove i komisiju staviti pred veliki izazov ocjenjiva i izbora onih najboljih.

Svim sudionicima koji se pripremaju za finalnu prezentaciju želimo puno sreće, a svim mladim poduzetnicima koji imaju ideju preporučujemo da nas prate, kako bi znali kada počinje IMPAKT Inkubator poslovnih ideja u njihovoj zajednici.

Druge objave u kategoriji