Search

Šta smo naučili tokom ove sedmice?

Često se dešava da mladi ljudi imaju želju da pokrenu vlastiti poslovni poduhvat, ali nemaju dovoljno hrabrosti i znanja da to zaista i učine. Zadatak koji sebi često postave je biti najbolji mogući vlasnik biznisa, a mi im kontinuirano pomažemo da ostvare svoje namjere!

U ovoj sedmici s veselim ekipama iz Travnika i Tomislavgrada završili smo preduzetničku obuku i spremili smo ih za finalnu prezentaciju. Dok se njihovi biznis planovi lagano krčkaju na umjerenoj temperaturi, s mladim i ambicioznim ljudima iz Sapne i Teočaka savladali smo tržište i konkurenciju. Konjic i Novo Sarajevo uspješno su prošli osnove marketinga i sada već rade na razvoju vlastitih marketinških strategija, shvatili su da im umrežavanje donosi višestruke benefite, te će neki od njih zajedno raditi na međusobnoj promociji.

Mnogi posljednji radni dan u sedmici odluče provesti u opuštanju i pripremama za vikend, ali preduzetnici iz Bihaća odlučili su posljednji radni dan posvetiti jednoj od najvažnijih tema – finansijama.

Ako i vi smatrate da biste bili najbolji vlasnik poslovnog poduhvata pogledajte naše otvorene pozive u Brčkom i Starom Gradu Sarajevo ili nam pišite za više informacija.

Širom Bosne i Hercegovine mladi kreću na put preduzetništva, dok oni koji su već uspješno završili obuku IMPAKT Inkubatora poslovnih ideja već pokreću svoje biznise, kao naša Selma Omerović i Dino Andrić iz Srebrenika. Fotografije njihove svjetske, a domaće palačinkarnice pronađite u galeriji ispod, a mi vam toplo preporučujemo da je i posjetite.

Druge objave u kategoriji