Search

Visoko: Javni poziv za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja

Općina Visoko i Projekt zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizira uz podršku Vlade Švicarske, pozivaju zainteresirane osobe nastanjene na području općine Visoko da se prijave za sudjelovanje u programu podrške poduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja.

Kroz Inkubator, YEP i općina Visoko sudionicima osiguravaju podršku u jačanju osobnih poduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo u registriranju i razvoju posla.

Na kraju procesa inkubacije, polaznici će svoje poslove predstaviti stručnoj komisiji. Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu bit će ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u oblastima u kojim se za to prepozna potreba.

Poziv je otvoren od 10.01. – 10.02.2018. godine. Popunjen formular i prateće dokumente moguće je predati u Službi za finansije, privredu i društvene djelatnosti – Šalter sala dok je elektronsku prijavu moguće poslati na email adresu e-salter@visoko.gov.ba.

Potpuni tekst Javnog poziva dostupan je na web sajtu Općine Visoko, uključujući i formular za prijavu učešća.

Druge objave u kategoriji