Search

YEP Inkubator poslovnih ideja: Prezentovane najbolje poslovne ideje u Visokom i Loparama

YEP Inkubator poslovnih ideja velikim koracima napeduje ka ispunjenju svojih ciljeva tako da je u Visokom prezentovano osam najboljih poslovnih ideja, a u Loparama jedanaest.

 YEP Inkubator poslovnih ideja razvijen je u sklopu Projekta zapošljavanja mladih (YEP) kao sistem podrške preduzetništvu. Kreiran je sa ciljem podrške u kontekstu jačanja ličnih preduzetničkih vještina, tehničke implementacije inovativnih proizvoda/usluga, kreiranje održivih/profitabilnih poslovnih modela, umrežavanja i povezivanja sa ciljnim tržištima. Namijenjen je individualnim preduzetnicima (fizička lica), neformalnim grupama (timovima) kao i organizacijama civilnog društva. 

Programom podrške obuhvaćene su različite ciljne grupe, a poslovnim idejama čiji komercijalni potencijal bude ocijenjen pozitivno od strane stručne komisije, biće ponuđen paket dugoročne podrške koji uključuje mentorstvo i finansijsku podršku. U proces procjene i validacije poslovnih ideja aktivno su uključeni predstavnici lokalne zajednice.  Nakon prezentacije, učesnicima su dodjeljeni certifikati za uspješno završenu obuku za jačanje preduzetničkih vještina u okviru YEP inkubatora poslovnih ideja. 

Obraćanje medijima načelnika Opštine Lopare

Druge objave u kategoriji