Search

YEP/IEEE Inovacijski izazov u Bihaću i Tuzli

Juče je u prostorijama Tehničkog fakulteta Univerziteta u Bihaću održana prezentacija YEP/IEEE Inovacijskog izazova 2017. Prezentaciji su prisustvovali studenti i nastavno osoblje različitih studijskih programa Tehničkog fakulteta – primarno elektrotehničkog i mašinskog odsjeka. 

Učesnici su iskazali značajan interes za učešće u izazovu. U diskusiji koja je uslijedila nakon prezentacije, postavljen je veliki broj pitanja koja se odnose na vrste inovacija koje mogu biti prijavljene, sastavu i veličini timova, te posebno vrstama podrške koje će učesnicima biti pružene od strane organizatora. 

Predstavljanje Javnog poziva za učešće na YEP/IEEE Inovacijskom izazovu, danas se nastavlja prezentacijom na Fakultetu elektrotehnike u Tuzli. Učešće na današnjoj prezentaciji su, pored studenata, asistenata i profesora Mašinskog i Fakulteta elektrotehnike Univerziteta u Tuzli najavili i predstavnici drugih visokoškolskih institucija, primarno visoke škole eMPIRICA I IPI akademije. 

Današnja prezentacija se održava u Multimedijalnoj sali Fakulteta elektrotehnike, smještenoj u gimnaziji Meša Selimović u Tuzli, sa početkom u 13,00 sati. I ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju današnjoj prezentaciji.

Druge objave u kategoriji