Search

Zajedničkim snagama do kvalitetnijeg obrazovanja za mlade – Investicijska fondacija IMPAKT i FINra Tuzla

Nakon što su u prostorijama Visoke škole za finansije i računovodstvo FINra Tuzla, uspješno održane 3 radionice Investicijske fondacije Impakt, u sklopu Festivala mladih Tuzla, predstavnici ovih institucija zaključili su da saradnju žele realizovati i u budućnosti.

Potpisivanje ugovora

Vođeni zajedničkim ciljem povezivanja visokoškolskog obrazovanja, nauke, struke i privrede radi povećanja konkurentnosti bh. tržišta, predstavnici ove dvije institucije potpisali su Sporazum o dugoročnoj saradnji.

Investicijska fondacija Impakt i Visoka škola za finansije i računovodstvo FINra, usaglasili su da će zajedničkim snagama organizovati različite oblike edukacije, specijalističke obuke i naučno-istraživačkih projekata u cilju kreiranja okvira za programe viskog obrazovanja, programe cjeloživotnog učenja i permanentno usavršavanje studijskog programa za potrebe poslovne prakse i tržišta rada.

Plan djelovanja

U narednom periodu, Investicijska fondacija Impakt će u skladu sa potrebama tržišta i željama ciljne skupine organizovati edukacije iz preduzetništva, marketinga i finansija, u prostorijama FINra-e. Profesori ove visokoškolske ustanove će u saradnji sa ekspertima Fondacije raditi na razvoju programa edukacije, kako bi svim zainteresovanim pružili što kvalitetnije usluge.

Pratite nas za više informacija.

Druge objave u kategoriji