Search

Završila prva grupa programa Klubova za zapošljavanje u Međimurju

Dana 12.12.2018. završila je prva grupa programa Kluba za zapošljavanje u sklopu projekta ”Istakni se, osvoji posao 2” koji se sastojao od 9 radionica na kojima su sudionici imali prilike usvojiti različite vještine i tehnike s ciljem osnaživanja istih radi što uspješnijeg samopredstavljanja poslodavcu te zadovoljenog krajnjeg cilja zaposlenja.

Sudionici programa usvojili su tehnike osnovne verbalne i neverbalne komunikacije, tehnike pisanja životopisa, zamolbe i motivacijskog pisma, tehnike samopredstavljanja prilikom razgovora za posao, vještine timskog rada, prezentacijske vještine te tehnike aktivnog traženja posla. Detalje s radionica potražite na facebook stranici Klubovi za zapošljavanje Međimurje.

Slijedeći ciklus radionica kreće 14.01.2019. u Tehnološko-inovacijskom centru na adresi bana J. Jelačića 22b u Čakovcu stoga ovim putem pozivamo sve zainteresirane nezaposlene osobe da nam se pridruže i povećaju šanse pri zapošljavanju. Prijave su moguće na e-mail adresi jobclub.ck@hzz.hr, kod savjetnika za zapošljavanje, osobnim putem u prostorima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje ili prostoru Kluba za zapošljavanje na adresi Ivana Mažuranića 2, Čakovec.

YEP je ranije pomagao uspostavu klubova za traženje posla u Hrvatskoj, kao i GOPA kroz projekat Mladi na tržištu rada koji je vodio nekadašnji rukovodilac projekta Mike Chambers.

Druge objave u kategoriji