Search

Видљиви резултати рада Клуба за тражење посла Зворник

Клуб за тражење посла за незапослене у граду Зворнику поново биљежи добре резултате рада. Сва незапослена лица, која су пријављена на евиденцију Бироа за запошљавање Зворник имају на располагању личног савјетодавца, задуженог за пружање подршке у проналаску запослења.

У Клубу за тражење посла дугорочно незапослени могу да прођу различите врсте радионица, како би савладали вјештине неопходне за активно тражење посла, те тако убрзали свој долазак до посла.

Водитељица клуба за тражење посла у Зворнику – Слађана Остојић истакла је да заинтересованост незапослених лица за учешће у радионицама свакодневно расте и како се у клубу труде да на што бољи и једноставнији начин представе циљеве овог клуба.

“Досадашњи корисници нашег клуба су били задовољни учешћем на радионицама и по њиховим ријечима, већина је савладала препреке које су до тада постојале како при самом избору посла, тако и на његовом успјешном проналажењу. У будућем периоду настојаћемо да повећамо број ичесника и као и до сада, да им помогнемо да се представе на најбољи могући начин кроз смјернице при изради квалитетне биографије, пропратног писма и припреме за интервју са послодавцем.” истакла је Остојићева.

Из клуба позивају сва незапослена лица која су на евиденцији дуже од 6 (за младе) односно 12 мјесеци да се пријаве на радионице које организује овај клуб, а пријавити се могу сваким радним даном од 8 до 15 часова.

Клуб за тражење посла је један од десет клубова у Републици Српској, а налази се у просторијама Бироа Зворник на адреси Браће Обрадовића бр. 1.

Druge objave u kategoriji