Search

Требиње: Јавни позив за учешће у YEP инкубатору пословних идеја

Град Требиње и Пројекат запошљавања младих (YEP), који се реализује уз поршку Владе Швајцарске, позивају заинтересоване особе настањене на подручју града Требиња да се пријаве за учешће у програму подршке предузетништву кроз YEP Инкубатор пословних идеја.

Кроз Инкубатор, YEP и Град Требиње учесницима обезбјеђују подршку у јачању личних предузетничких капацитета, развој модела и пословног плана за свој подухват, техничу имплементацију производа и/или услуга те менторство у регистровању и развоју посла.

На крају процеса инкубације, полазници ће своје послове представити стручној комисији. Пословним подухватима који добију позитивну оцјену биће понуђен пакет подршке који укључује инвестициона средства за покретање бизниса те менторску подршку у областима у којим се за то препозна потреба.

Пријаве за учешће у YЕP инкубатору пословних идеја је могуће предати до 23.02.2018. године. Писмена пријава се предаје у згради Градске управе Града Требиња – протокол, ул. Вука Караџића број 2 док је електронску пријаву могуће послати на адресе ler@trebinje.rs.ba и msptb@teol.net.

Потпуни текст Јавног позива доступан је на сајту Града Требиња, укључујући и Формулар за пријаву полазника.

Druge objave u kategoriji