Search

YEP Прича о успјеху – Бранимир је успио пронаћи посао у струци

Бити активан тражиоц посла се исплати, чему је доказ и Бранимир Милошевић, дипломирани инжењер пољопривреде из Градишке који је уз помоћ Клуба за тражење посла Градишка успио пронаћи посао у струци.

Након што је активно учествовао у свим радионицама Клуба за тражење посла, те их успјешно завршио, добио је понуду за запослење.

“Сваки студент мисли да су студентске муке највеће. Међутим, по завршетку факултета схватио сам да ме чека огроман изазов – како пронаћи сопствено мјесто под сунцем?” – oвако почиње своју причу Бранимир Милошевић, дипломирани инжењер пољопривреде.

“Кренуо сам истом путањом као остали свршени дипломци и по завршетку студија јавио сам се у Завод за запошљавање, тј. у Клуб за тражење посла у Градишци. Активно сам учествовао и редовно посјећивао све радионице које је Клуб за тражење посла организовао. Срећа ми се осмјехнула, позвали су ме на разговор за посао у  фирму “Угреновић”, прихватио сам услове које ми је послодавц понудио и задовољан сам постигнутим успјехом.” – наставља Бранимир. 

“Ово је изузетна прилика да се захвалим Клубу за тражење посла, али и мом садашњем послодавцу који ми је пружио прилику да радим и да се покажем и докажем у раду” казао је Милошевић.

Клубови за тражење посла су развијени и отворени у склопу Пројекта запошљавања младих -YEP, а који подржава Амбасада Швицарске, док управљање и вођење клубова реализује самостално Завод за запосљавање РС.

преузето са: https://www.zzzrs.net

Druge objave u kategoriji