Search

Сајам запошљавања у Бањој Луци

ЈУ Завoд за запошљавање Републике Српске организује 13.јуна 2017.године Сајам запошљавања у Бањој Луци у просторијама Дома омладине, улица Ђуре Даничића 1, у периоду од 11 до 15 часова.

На сајму запошљавања послодавци ће имати прилику да представе профиле радника за којима имају потражњу и пронађу прави кадар а тражиоцима запослења нуди се могућност да успоставе директан контакт са послодавцима, да се представе и предају им своју биографију (CV).

Тражиоци запослења могу да понесу са собом неколико примјерака радне биографије а лица која немају припремљену биографију на сајму ће бити  одржана радионница која ће тражиоцима запослења омогућити информације за писање квалитетније биографије, мотивационих писама послодавцима, грешке које правимо на интервјуу, стање на тржишту рада и сл.

Подсјећамо да је 21.априла одржан Сајам запошљавања у Требињу, на којем је учешће је узело око 25 послодаваца са подручја града Требиња, Херцег Новог и Котора, а који су понудили око 300 слободних радних мјеста. Пројекат запошљавања младих (YEP) који подржава Влада Швајцарске пружио је подршку ЗЗЗРС у организацији Сајма у виду израде промотивних материјала у циљу боље информисаности незапослених и послодаваца. Планом рада ЗЗЗРС током ове године предивђено је одржавање још три Сајма запошљавања, међу којима и сајам у Бањалуци. 

 

Druge objave u kategoriji