Search

IMPAKT mentoring podrška za učesnice inkubatora poslovnih ideja u okviru Festivala savremene žene

Tuzla će u narednim danima biti domaćin za preko 80 najuspješnijih žena svijeta iz svijeta biznisa, mode, zdravstva, umjetnosti i niza drugih sfera poslovanja i života.

Investicijska fondacija Impakt i ove godine se pridružila organizaciji i podršci organizaciji Festivala kroz aktivnosti koje za cilj imaju podršku učesnicama IMPAKT inkubatora poslovnih ideja u razvoju njihovih biznisa i mentoring podršci uz promociju poduzetništva. Naime, u okviru Festivala će se po prvi put održati mentoring sesije u okviru kojih će učesnice imati priliku razgovarati jedan na jedan sa najuspješnijim ženama iz BiH, regije i svijeta.  Mentoring sesije su ograničene na po 10 učesnika za svaku u trajanju od 45 minuta. Mentoring sesije održati će se u subotu 04.06.2022. godine prema programu kojeg možete pogledati na linku.

Na početku mentoring sesija predstavnici Fondacije će prezentovati IMPAKT inkubator poslovnih ideja i lokacije na kojima će se uskoro objaviti javni pozivi za učešće u ovom sveobuhvatnom programu podrške razvoju poduzetništva.

Festival savremene žene, 2019.g.

Također, učesnice IMPAKT inkubatora poslovnih ideja imati će priliku pridružiti se mentoring sesijama sa uspješnim ženama iz različitih oblasti kako bi kroz razgovor sa njima unaprijedile vlastite poduzetničke vještine i dobile savjete za dalji razvoj njihovog biznisa.

Investicijska fondacija IMPAKT je uz podršku Vlada Švicarske  i u partnerstvu sa 55 lokalnih zajednica (općine, gradovi i kantoni) implementirala sveobuhvatni program podrške razvoju poduzetništva pod nazivom IMPAKT inkubator poslovnih ideja. U okviru IMPAKT  inkubatora poslovnih ideja je od  2018. godine podržana uspostava i razvoj preko 300 biznisa.

Druge objave u kategoriji