Search

Kakanj: Javni poziv za učešće u YEP inkubatoru poslovnih ideja

Općina Kakanj i Projekat zapošljavanja mladih (YEP), koji se realizira uz podršku Vlade Švicarske, pozivaju zainteresirane osobe nastanjene na području Kaknja da se prijave za sudjelovanje u programu podrške poduzetništvu kroz YEP Inkubator poslovnih ideja.

Kroz Inkubator, YEP i Općina Kakanj sudionicima osiguravaju podršku u jačanju osobnih poduzetničkih kapaciteta, razvoju modela i poslovnog plana za svoj poduhvat, tehničkoj implementaciji proizvoda i/ili usluga te mentorstvo u registriranju i razvoju posla.

Na kraju procesa inkubacije, polaznici će svoje poslove predstaviti stručnoj komisiji. Poslovnim poduhvatima koji dobiju pozitivnu ocjenu bit će ponuđen paket podrške koji uključuje investiciona sredstva za pokretanje biznisa te mentorsku podršku u oblastima u kojim se za to prepozna potreba.

Prijave je moguće podnijeti do 02.03.2018. godine. formular i prateće dokumente moguće je predati u pismenoj ili elektronskoj formi. Pismena prijava se predaje u Službi za privredu, urbanizam i zaštitu okoline Općine Kakanj dok je elektronsku prijavu moguće poslati na email adresu mirza.fazlic81@gmail.com.

Puni tekst Javnog poziva dostupna je na sajtu Općine Kakanj, uključujući i Formular za prijavu.

Druge objave u kategoriji