Search

Novosti iz Impakt inkubatora

Protekle sedmice Novi Grad je postao bogatiji za pet novih poslovnih planova razvijenih u IMPAKT  inkubatoru poslovnih ideja.

Nakon šest modula obuke, polaznici Inkubatora spremni su za realizaciju svojih ideja, a Impakt nastavlja s podrškom na njihovom putu poslovnog razvoja.

Obuke se nastavljaju s polaznicima Inkubatora u Istočnoj Ilidži, a prvi i drugi dan obuke je održan i s polaznicima u Brčkom gdje smo se susreli sa zanimljivim idejama preduzetnika.

Održan je četvrti, završni dio online treninga iz oblasti radnog i privrednog prava, pa smo tako razgovarali o tome šta su pregovori, ugovori, mjenice i druga sredstva obezbjeđenja. Zahvaljujemo se predavačima dmb consulting na izuzetno korisnim informacijama za sve koji se bave preduzetništvom.

Naredne sedmice nas očekuje završna prezentacija ideja polaznika IMPAKT inkubatora u Gacku, a obuke nastavljamo sa sadašnjim i budućim preduzetnicima Istočne Ilidže i Grada Sarajeva.

U toku je Javni poziv za prijavu za učešće u programu razvoja preduzetništva  IMPAKT inkubator poslovnih ideja 2021 u saradnji sa Gradom Sarajevo, a mogu se prijaviti svi zainteresovani s područja opština Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo i Novi Grad do 30.11.2021. godine.

Više na linku: https://arhiva.impakt.ba/bih/javni-poziv-za-ucesce-u-impakt-inkubatoru-poslovnih-ideja-grad-sarajevo-do-30-11-2021/

Ugodan vikend želi vam ekipa Investicijske fondacije Impakt!

Druge objave u kategoriji