Search

Sedmica iza nas…

I ove sedmice je bilo dinamično u timu Impakta. Nastavili smo s obukama u Zvorniku, Gacku i Istočnoj Ilidži, a Bijeljina i Zenica su bili domaćini finalne prezentacije poslovnih ideja polaznika IMPAKT inkubatora poslovnih ideja.

Na dva ovosedmična pitcha 15 najboljih poslovnih ideja, koje su razvijene u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja, dobit će financijsku i mentorsku podršku. Devet preduzetnika iz Bijeljine i šest iz Zenice zahvaljujući inovativnosti i istrajnosti uspjeli su napraviti iskorak u realizaciji poslovne ideje. Čestitamo svim polaznicima obuka, a autorima najuspješnijih želimo puno sreće u daljem radu.

U Zvorniku smo održali IV i V dan obuke, u Gacku VI dan, a polaznici obuke u Istočnoj Ilidži imali su II dan obuke.

U saradnji s dmb consulting održali smo drugu online radionicu, od ukupno četiri, iz oblasti radnog i privrednog prava. Ove sedmice tema radionice je bila “Prestanak ugovora o radu“.

Ne propustite narednu radionice, jer nas očekuje ponovo korisna i zanimljiva prezentacija na temu zaštite na radu. Prijavite se za besplatni trening putem Google forme: https://forms.gle/6UvMsaLLSj7ypeAM8

Više informacija o treningu iz oblasti radnog i privrednog prava pronađite na linku: https://arhiva.impakt.ba/bih/poziv-na-trening-iz-oblasti-radnog-i-privrednog-prava/

Naredne sedmice očekuju nas važni događaji, a to je pitch poslovnih ideja IMPAKT inkubatora u Gračanici i Zavidovićima. Obuke se nastavljaju s timovima u Istočnoj Ilidži i Zvorniku.

Ugodan vikend želi vam ekipa Investicijske fondacije Impakt!

Druge objave u kategoriji