Search

Uz IMPAKT inkubator i Grad Sarajevo od ideje do digitalizacije

Danas je u prostorijama Gradske uprave Sarajevo održana info radionica na kojoj je predstavljen Javni poziv za učešće u IMPAKT inkubatoru poslovnih ideja Grad Sarajevo, te na kojoj su  zainteresirani za učešće dobili informacije o načinima i uslovima apliciranja. Predstavljen je proces prijave na javni poziv, moduli obuke i na koji način je moguće dobiti financijsku podršku.

Dobra vijest je stigla i za aplikante na Javni poziv. Svi koji uspješno prođu obuku i poslovni poduhvat bude izabran u pet najboljih, Grad Sarajevo će ih dodatno nagraditi besplatnom izradom web sajta/online prodavnice, kao i hosting u trajanju od godinu dana. Nakon izrade web sajta ili web prodavnice, obezbijeđena je i obuka za ažuriranje i dodavanje novih proizvoda. Na ovaj način nastoji se ostvariti sinergija između dostupnih mogućnosti a kako bi učesnici iskoristili sve što im je na raspolaganju i tako unaprijedili vlastiti biznis.

Kad je u pitanju inkubator poslovnih ideja, osim mentorstva i finansiranja u iznosu do 5.000,00 KM, preduzetnici će imati mogućnost da pozicioniraju svoje poslovanje u online svijetu i prilagode se digitalnim promjenama koje se neprekidno dešavaju.

Javni poziv je otvoren do 30. novembra, a više informacija na linku: https://arhiva.impakt.ba/bih/javni-poziv-za-ucesce-u-impakt-inkubatoru-poslovnih-ideja-grad-sarajevo-do-30-11-2021

Druge objave u kategoriji