Search

Impaktovih sedam dana

IMPAKT inkubator poslovnih ideja objavio je Javni poziv za učešće za Grad Sarajevo, a rok za prijavu je do 30.11.2021. godine. U svrhu informisanja o programu, Investicijska fondacija IMPAKT i Grad Sarajevo organizirati će prezentaciju programa IMPAKT inkubator poslovnih ideja koja će se održati 22.11.2021. godine u 10.00 h u Sali Gradskog vijeća Grada Sarajevo, Ulica Hamdije Kreševljakovića br. 3.

Ako imate ideju i želite da je realizujete, pridružite nam se!

Više na linku: https://arhiva.impakt.ba/bih/javni-poziv-za-ucesce-u-impakt-inkubatoru-poslovnih-ideja-grad-sarajevo-do-30-11-2021/

I ove sedmice je nastavio s uspješnim pričama. Održali smo finalne prezentacije poslovnih ideja, razvijenih u Inkubatoru, u Gračanici i Zavidovićima. Oba grada bogatija su za šest odnosno pet poslovnih ideja, a preduzetnicima koji su vrijedno radili kako bi ih oblikovali u poslovni plan čestitamo i želimo puno sreće u njihovoj realizaciji.

Nastavili smo s obukom u Istočnom Sarajevu na teme „Organizacija poslovne aktivnosti“ i „Proizvodno-tehnološki aspekt poslovanja“.

Treći dio online treninga iz oblasti radnog i privrednog prava je bio na temu „Zaštita na radu, postupanja sa ličnim podacima radnika, odgovornost za štetu i naknada štete iz radnog odnosa“, a predavači su eksperti dmb consulting.

Ne propustite narednu radionicu, koja će se održati u utorak, 23. novembra, na temu „Osnove radnog prava – ugovori mjenice, zastupanje“. Prijavite se za besplatni trening putem Google forme: https://forms.gle/6UvMsaLLSj7ypeAM8

Više informacija o treningu iz oblasti radnog i privrednog prava pronađite na linku: https://arhiva.impakt.ba/bih/poziv-na-trening-iz-oblasti-radnog-i-privrednog-prava/

Naredne sedmice polaznici IMPAKT inkubatora u Novom Gradu imat će finalne prezentacije svojih ideja i planova, a obuke nastavljamo u Zvorniku i Istočnoj Ilidži.

Ugodan vikend želi vam ekipa Investicijske fondacije Impakt!

Druge objave u kategoriji