Search

Zapošljavanje radnika za zdravstvenu njegu u SR Njemačkoj

Predstavnici Agencije za rad i zapošljavanje Bosne i Hercegovine su na sastanku sa predstavnicima Savezne agencije za rad SR Njemačke informisani da se projekat Triple Win nastavlja i u 2015. i u 2016. godini.

S tim u vezi, u cilju obavještavanja potencijalnih kandidata obavještavamo Vas da bi prvi intervjui u 2015. godini mogli biti drugom polovinom aprila ili početkom maja 2015. godine, o čemu ćete biti blagovremeno informisani. Da bi na vrijeme omogućili kandidatima da se blagovremeno prijave, obavještavamo Vas da će u obzir za intervju doći kandidati čija dokumentacija bude dostavljena Agenciji za rad i zapošljavanje BiH do 17.04.2015. godine.

Navedena dokumenta svi zainteresirani, zaposleni i nezaposleni, dostavljaju isključivo lokalnom birou za zapošljavanje nadležne kantonalne službe u FBiH, filijale u Republici Srpskoj, odnosno Zavoda u Brčko Distriktu BiH, prema mjestu prebivališta, lično ili poštom, sa naznakom „Prijava na Javni poziv za zapošljavanje radnika za zdravstvenu njegu u SR Njemačkoj“.

O potrebnim informacijama i načinu prijave, sve informacije možete dobiti putem Javnog poziva.

Druge objave u kategoriji