Search

Zavod za zapošljavanje Republike Srpske: Sajam zapošljavanja u Trebinju

Zavod za zapošljavanje Republike Srpske uz podršku Ministarstva rada i boračko invalidske zaštite i Projekta zapošlјavanja mladih YEP,  organizuje Sajam zapošljavanja koji će se održati 21.04.2017. godine u prostorijama Doma mladih u Trebinju (Nemanjina br.13), sa početkom u 10 časova.

Projekat zapošljavanja mladih (YEP) uz podršku Vlade Švajcarske već pet godina pruža stručnu i tehičku podršku Zavodu za zapošljavanje Republike Srpske pa je tako u ovoj instituciji uveden novi model rada koji podrazumijeva uvođenje individualnog savjetovanja  kao i  aktivne mjere grupnog savjetovanja Klub za traženje posla u deset biroa, uvođenje sistema za elektronsko upravljanje dokumentima, razvoj ljudskih kapaciteta itd. U skladu sa planiranim aktivnostima na unapređenju rada i Planom rada ZZZRS, YEP je pružio podršku organizaciji Sajma zapošljavanja u vidu izrade promotivnog materijala, a sve sa ciljem da se fokus stavi na usluge koje ZZZRS može pružiti poslodavcima i nezaposlenima.

Sajam će biti prilika da se predstave poslodavci ne samo iz regije Trebinje nego i šire te će biti govora o tome koje su to potrebe poslodavaca. Trebinjski će biti prvi od tri sajma, koja su akcionim planom zapošljavanja Vlade RS predviđena ove godine u Republici Srpskoj, a na učešće pozvani su nezaposleni sa evidencije filijale, te poslodavci iz Hercegovine i Crne Gore, koji će im u direktnom susretu ponuditi slobodna radna mjesta.

Druge objave u kategoriji